Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Hello Everyone I have Squid running on my Linux server and I am having a few problems with it. When I try to go to this certain https page ( ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2

    HTTPS page takes over 10min to load


    Hello Everyone

    I have Squid running on my Linux server and I am having a few problems with it. When I try to go to this certain https page (https://lightoilmarketing.huskyenergy.com) it takes from 10 to 20 minutes before it loads. Other https page load fine. Why does this one page take so long to load. Any suggestions?

    Obi

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    May 2008
    Posts
    37
    if all other https sites work for you fine, it must be the website right?

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by proprietarysucks View Post
    if all other https sites work for you fine, it must be the website right?
    I thought that it was just the website as well except when I tried it from any external computer it works fine. Also, if I point our proxy at another server that it running our second squid proxy it also works fine. The problem is definatley on my one server. I would keep the proxy pointed to the server that is working properly but the internet traffic is so high that the server cannot handle it and tends to crash frequently. This is why I have to get it working on this server.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •