Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 6 of 6
i hated linux for a while because i was so use to windows ... and i can navigate my way around redhat 7.3, but now with the gui i can't ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    OC, California
    Posts
    11

    Command Line?? Fedora Core 1


    i hated linux for a while because i was so use to windows ... and i can navigate my way around redhat 7.3, but now with the gui i can't find the command line.

    this is a really stupid question but ....

    is here anyway to get fedora core 1 to load in the command line format and later switch to the gui, and visa versa?


  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    UK
    Posts
    77
    ctrl + alt + F3 for command line

    ctrl + alt + F7 for GUI

    Armage

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    OC, California
    Posts
    11
    just out of curiousity ... how did you come across finding that out?

    i appreciate the help.

  4. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    UK
    Posts
    77
    It was in a manual I had lying about somewhere. Trying Google is a good place to start for most Linux based problems. Did the resolution work OK for you?

    Armage

  5. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    OC, California
    Posts
    11
    worked perfectly ... thank you so much.

    i think i was looking so hard, and made my google searchs so complex that i didn't find what i was looking for.

    thanks again.

  6. #6
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    UK
    Posts
    77
    No problem.

    Armage

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •