I am facing problem while mounting RAID-5 Array in Linux.

The scenario is I have installed RHEL 4 in ML 160 G2 Server and using External SCSI Cable I have connected HP Storage Works MSA500 G5. I able to configure the RAID5 using ACU. After creating the Partition I mounted the partition on /data Directory and made the entries in /etc/fstab of the mounting point. After rebooting the system the partition is not being mounted. The Error logs are as follows.

cat /var/log/messages | grep cciss

Oct 1 12:52:43 wmail kernel: VFS: Can't find a valid FAT filesystem on dev cciss/c0d0.
Oct 1 13:01:26 wmail kernel: cciss/c0d0: p1
Oct 1 13:01:28 wmail kernel: cciss/c0d0: p1
Oct 1 13:02:11 wmail kernel: VFS: Can't find a valid FAT filesystem on dev cciss/c0d0p1.
Oct 1 13:08:22 wmail kernel: EXT3 FS on cciss/c0d0p1, internal journal
Oct 1 13:08:22 wmail kernel: SELinux: initialized (dev cciss/c0d0p1, type ext3), uses xattr
Oct 1 13:11:13 wmail kernel: EXT3 FS on cciss/c0d0p1, internal journal
Oct 1 13:11:13 wmail kernel: SELinux: initialized (dev cciss/c0d0p1, type ext3), uses xattr
Oct 1 15:04:41 wmail kernel: EXT3 FS on cciss/c0d0p1, internal journal
Oct 1 15:04:41 wmail kernel: SELinux: initialized (dev cciss/c0d0p1, type ext3), uses xattr
Oct 1 15:04:55 wmail kernel: EXT3 FS on cciss/c0d0p1, internal journal
Oct 1 15:04:55 wmail kernel: SELinux: initialized (dev cciss/c0d0p1, type ext3), uses xattr
Oct 1 15:32:14 wmail mount: mount: special device /dev/cciss/c0d0p1 does not exist
Oct 1 15:31:54 wmail mount: mount: special device /dev/cciss/c0d0p1 does not exist
Oct 1 15:32:18 wmail rc: Starting cciss_scsi: succeeded
Oct 1 15:32:25 wmail kernel: cciss: using DAC cycles
Oct 1 15:32:25 wmail kernel: cciss cciss0: SendCmd Invalid command list address returned! (9f820)
Oct 1 15:32:26 wmail kernel: cciss: unable to determine firmware version of controller
Oct 1 15:32:26 wmail kernel: cciss: Completion of 36e00002 ignored

cat /var/log/boot.log
Oct 1 15:32:14 wmail mount: mount: special device /dev/cciss/c0d0p1 does not exist
Oct 1 15:31:54 wmail mount: mount: special device /dev/cciss/c0d0p1 does not exist
Oct 1 15:32:18 wmail rc: Starting cciss_scsi: succeeded

dmesg | grep cciss

HP CISS Driver (v 2.6.18-16)
cciss: Device 0x46 has been found at bus 11 dev 1 func 0
ACPI: PCI Interrupt 0000:0b:01.0[A] -> GSI 58 (level, low) -> IRQ 233
cciss: using DAC cycles
cciss cciss0: SendCmd Invalid command list address returned! (9f820)
queue:0
sglist:1
sgtot:1
Tag:0x00000000/0x36e00000
LUN:0x0000000000000000
CDBLen:6
Type:0
Attr:4
Dir:2
Timeout:0
CDB: 12 00 00 00 24 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
edesc.Addr: 0x00000000/036de8000, Len = 48
sgs..........Errorinfo:
scsistatus: 0x0
senselen: 0x0
cmd status: 0x0
resid cnt: 0x0
offense size:0
offense byte:0
offense value:0
cciss: unable to determine firmware version of controller
cciss: Completion of 36e00002 ignored
libata version 2.00 loaded.
ata_piix 0000:00:1f.2: version 2.00ac7


Please provide me the solution regarding.

Thank you in Advance.