Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
reboot after installing fedora15, it gives me the BAD EIP value error...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    11

    Fedora 15 installation problem:


    reboot after installing fedora15, it gives me the BAD EIP value error

  2. #2
    Linux User SkittleLinux18's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Mesa, AZ
    Posts
    312
    Welcome! This error is hardware related, but it could have to do with a number of things: RAM, PCI add-on, or NIC. What do the lines of code above the BAD EIP line say?

    Also, what are you computer specs and how old is it?
    Linux user since: June 2007
    Current distro: kubuntu-14.04
    Specs: AMD Atholon 64 X2 3.2 Ghz, 4GB RAM, GeForce GTS 250 1GB VRAM
    High five if you saw the linux computers 24 used on their CTU sets.

  3. #3
    Linux Guru
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Tucson AZ
    Posts
    3,190
    You haven't given enough information to get help. I have no idea what that error is but first:

    Did your installation of Fedora seem successful? Errors during install?
    Do you have any other operating systems on the computer?
    What type of hardware do you have? How new/old is the computer?
    How familiar are you with Linux/Fedora? Have you installed and/or used it before?

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1
    pls post the error message

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    11

    Call Trace

    Quote Originally Posted by fedoras View Post
    pls post the error message
    call trace:

    apm-bios_call+0x7d
    proc_reg_read+0x0/0x75
    Code: Bad EIP value

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •