Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 7 of 7
I just installed Fedora Core 5 after installation it says "Please remove all media used in this installation and reboot." I took out my DVD and rebooted. I got this ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    11

    Fedora Core 5 Installation Error


    I just installed Fedora Core 5 after installation it says "Please remove all media used in this installation and reboot." I took out my DVD and rebooted.

    I got this error

    Error 17: Cannot mount selected partition
    I have 2 harddrives (one for Windows XP and one for Linux, I am still experimenting (trying to migrate from windows)) and I selected Remove all partitions and create default layout on my harddrive without Windows. It did the installation fine and I think I did something wrong... Anyone know what is going on?

  2. #2
    Linux User Dark_Stang's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around St. Louis
    Posts
    284
    It's an error in GRUB. Perhaps this will help.

    http://www.linuxcompatible.org/Fedor...es_t34840.html
    Two levels higher than a newb.
    (I can search google)

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    11
    Ehhhh, it's like really hard for me to understand that stuff, I need like a step-by-step thing on how to fix this error...

    Can anyone help me?

    I just can't get it to boot

  4. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    11
    Can someone please help me with this? I want to get fedora core 5 installed tonight :-\

  5. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    11
    :-\ Someone please? I need to get FC5 working...

    I have tried things such as setup (hd0) and other things but I need like a step by step process, someone please...

  6. #6
    Linux User Dark_Stang's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Around St. Louis
    Posts
    284
    I can't help much more. I use one hard drive that I have partitioned for Ubuntu and Fedora. Can't you just re-install fedora and let GRUB search for the other operating systems itself?
    Two levels higher than a newb.
    (I can search google)

  7. #7
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    11
    I had to reinstall Fedora Core 5 while the Window's harddrive was not hooked up...

    Thanks though

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •