Find the answer to your Linux question:
Page 25 of 1740 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 75 125 525 1025 ... LastLast
Threads 481 to 500 of 34785

Forum: Red Hat / Fedora Linux

Request help related specifically to Red Hat, Fedora, CentOS, Scientific, or other related distros

  1. Exclamation Sticky Thread Sticky: Red Hat / Fedora legacy support info

    Often this topic gets questions about support for older versions of Red Hat Linux (now an obsolete Linux product from Red Hat) or Fedora. Since the...

    Started by Redman, 03-20-2007
    • Replies: 0
    • Views: 29,442
    03-20-2007 Go to last post
  2.  
  1. Question [SOLVED] restart process using script and zenity progress dialog box

    Hi Everyone, I am trying to write a bash script that will restart a process, such as the ldm. I also want the user to see the progress of the...

    Started by rwberdes, 07-28-2013
    • Replies: 0
    • Views: 307
    07-28-2013 Go to last post
  2. Using Fedora with Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt mobo

    I just bought an Asus P8Z77-V Pro/Thunderbolt motherboard and in the User Guide it says: "ASUS Motherboard SATA Mode Notice The SATA ports of this...

    Started by EdN, 03-27-2013
    • Replies: 1
    • Views: 452
    07-28-2013 Go to last post
  3. installing awesome wm

    anyone know how to go about installing awesome wm? as far as im aware its not in the official repos

    Started by olliekkv, 07-24-2013
    • Replies: 5
    • Views: 755
    07-27-2013 Go to last post
  4. Post [SOLVED] IP address clash issue in network

    Hi, I have installed Centos 6.2 in IBM X 3610 server with two Ethernet ports. I have bonded the ethernet ports and the output as folows: ...

    Started by geekslinux, 06-21-2013
    • Replies: 1
    • Views: 1,369
    07-26-2013 Go to last post
  5. lava 730g usb modem not working in fedora15

    hi , i am using fedora 15 in my laptop hp/compaq cq45-137tx. recenly i purchased a lava 730g usb modem. it is working in windows without any...

    Started by prabir, 07-25-2013
    • Replies: 2
    • Views: 672
    07-26-2013 Go to last post
  6. Upgraded Fedora 18 and Now Won't Boot

    I upgraded to F18 a few weeks ago. I think was working OK. I ran several updates and was up to 3.8.3-203. I think it was the next time I powered up...

    Started by tmort, 05-04-2013
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 25
    • Views: 4,946
    07-26-2013 Go to last post
  7. Moving directories by age to new location

    I am trying to move any file older than x minutes to a new location. I can find the files I want to with the find command. I then try to rsync them...

    Started by Elrond, 07-25-2013
    • Replies: 1
    • Views: 327
    07-26-2013 Go to last post
  8. interface (eth4) partially working but works on other interface (eth2)

    Hi, I have a problem with an interface to the internet. When I enable it on eth4 it pings and registers some activity but it won't route through...

    Started by tsnj, 07-25-2013
    • Replies: 1
    • Views: 183
    07-25-2013 Go to last post
  9. unable to access server, problem in iptables

    i'm using amazon ec2 server, i've installed mysql on it and i'm trying to access it remotely. you can see all what i've tried here:...

    Started by AntiLopa, 07-24-2013
    • Replies: 2
    • Views: 292
    07-25-2013 Go to last post
  10. Mapp Arrow Keys in CENTOS

    Hi All, Am trying to map arrow keys in to some shortcuts like ctrl+h or shift+w anything in Centos linux.. I have googled around a lot but didn't...

    Started by vio719, 07-22-2013
    • Replies: 1
    • Views: 306
    07-25-2013 Go to last post
  11. F19 Join to AD

    Hi, I have a fresh install of F19, neither 'realm join' works: # realm join -U admin.thorley See: journalctl REALMD_OPERATION=r1095.2735...

    Started by TheNom, 07-19-2013
    • Replies: 5
    • Views: 2,365
    07-24-2013 Go to last post
  12. vncconnect failed to start

    Hi, I have been given a RHEL6.3 virtual machine for an application installation. As part of the application installation, it will also install the...

    Started by cdron, 07-24-2013
    • Replies: 0
    • Views: 233
    07-24-2013 Go to last post
  13. Active Directory Integration not working on CentOS 5.9 64 Bit

    I have been implementing Active Directory integration into all of our linux servers and was able to get them all working except for one. I am quite...

    Started by adamhahn, 07-23-2013
    • Replies: 5
    • Views: 502
    07-24-2013 Go to last post
  14. [SOLVED] Issue with Symbolic Links to a BASH Script

    I have a BASH script I need to run on a RHEL (6 I think?) system that I can't find the right solution for anywhere on the forums. I'm new to RHEL,...

    Started by wolfton, 06-28-2013
    • Replies: 7
    • Views: 478
    07-23-2013 Go to last post
  15. Install printer as non-postscript.

    Scientific 6.4. Printer in the office is a Lanier LD-122. Apparently Postscript is an option for this model, but this particular printer doesn't...

    Started by Phred, 07-22-2013
    • Replies: 3
    • Views: 291
    07-23-2013 Go to last post
  16. Issue with SFTPPlus installed in RHEL 5.4

    Hi All, I am facing a very abnormal issue. We have SFTPPlus installed, in our 2 Data Centers, Load Balanced across 4 machines. However, this...

    Started by siva_calypso, 07-17-2013
    • Replies: 1
    • Views: 195
    07-19-2013 Go to last post
  17. Installing RedHat 5.8

    Hi, I read that RedHat 5.9 is the latest upgrade to 5.x. I have to install a server with 5.8(a client's requirement), if I buy a self support...

    Started by oarmas, 07-18-2013
    • Replies: 1
    • Views: 591
    07-18-2013 Go to last post
  18. KVM Volume Issue: Incorrect Block Size

    I have a storage device on my host: RO RA SSZ BSZ StartSec Size Device rw 256 4096 4096 0 107374182400 ...

    Started by yabo, 07-18-2013
    • Replies: 0
    • Views: 324
    07-18-2013 Go to last post
  19. "Optimizing" a RHEL/SL/CentOS 6.4 installation.

    Okay, I've got SL 6.4 installed. Now I want to "optimize" it and make sure I have the best and/or most appropriate drivers installed for each given...

    Started by Phred, 07-17-2013
    • Replies: 2
    • Views: 487
    07-18-2013 Go to last post
  20. VNC viewer presents black screen & GNOME settings daemon errors.

    Hello folks, I'm remotely connecting through VNC to two machines, each running Red Hat 5.9, from mine which is running Windows 7. Both connections...

    Started by mepr428, 07-16-2013
    • Replies: 1
    • Views: 423
    07-18-2013 Go to last post

Page 25 of 1740 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 75 125 525 1025 ... LastLast

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with unread posts
More than 15 replies or 150 views
Hot thread with no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •