Find the answer to your Linux question:

Search:

Type: Posts; User: Xelaric; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. mint won't boot after installing a second hard drive

    I've been using Mint 18 XFCE without any issues. One day I decided to connect an old hard drive to use as auxillary storage, but now when I try to startup the computer, I get a command prompt with...
  2. Replies
    1
    Views
    1,468

    Apparently there's an issue with the...

    Apparently there's an issue with the repositories. following the instructions on KDEnlive's website to add the "kdenlive-stable" repository and install from there gave me a version that though the...
  3. Replies
    1
    Views
    1,468

    KDEnlive installation broken in Mint 17.3

    I've been happily using Mint 17 for a long time and recently upgraded to 17.3 (boasted as the most stable version of Mint to date) and have been experiencing nothing but trouble. I'm mostly concerned...
  4. "Cinnamon has crashed..." error after cleaning hard drive

    I have a PC with three hard drives, one with Windows 7, one with Mint 17 ("Qiana") and one I use for auxiliary storage. For the past couple of days the hard drive with Mint installed on it has been...
  5. I get the following output:

    I get the following output:
  6. When I tried "case 2" in the tutorial (creating a...

    When I tried "case 2" in the tutorial (creating a separate shortcut) I get the following error message when I try to launch the newer firefox
  7. I couldn't find an option to update it anywhere...

    I couldn't find an option to update it anywhere and when I do a search on firefox through synaptic package manager the only things that come up are for firefox 3.5
  8. "failed to execute default web browser" after updating firefox

    I'm running a 64-bit version of pureDyne and trying to update firefox from the default 3.5 to the newer firefox 19. I was following this tutorial and everything seemed to be going just fine except...
  9. I tried $ locate libflashplayer.so and got a ...

    I tried
    $ locate libflashplayer.so and got a error.

    YouTube videos appear to be working; I tried playing a facebook game and just got a white screen which could be due to having an old version...
  10. Replies
    0
    Views
    671

    Very little sound in PureDyne

    While playing various video and audio I can barely hear anything. I went into the alsamixer and turned everything I could up all the way and it didn't seem to have an effect. I also noticed there was...
  11. Can't install flash in PureDyne (Too many levels of symbolic links)

    I'm trying to install flash 11.2 in the 64 bit version ofPureDyne. I was able to unpack the tar.gz file and put all of the files in their appropriate folders except for which needs to go in the ...
  12. Replies
    3
    Views
    1,328

    Apparently opening the files from the file system...

    Apparently opening the files from the file system causes this but links through the host causes them to execute properly. Now the issues I'm having relate to coding errors...I feel like an idiot
  13. Replies
    3
    Views
    1,328

    I've tried both double clicking the files and...

    I've tried both double clicking the files and opening them through Firefox, it also does the same thing if an HTML document has a link to a .php file. The window that normally pops up when you try to...
  14. Replies
    1
    Views
    605

    .php files not opening properly in Mint

    I have a LAMP server configured in Mint 12 and am trying to write basic PHP scripts (still learning the code). Whenever I try to open a .php file or the html tries to execute a script, the "not sure...
  15. Replies
    3
    Views
    1,328

    Trouble opening/running PHP scripts in Mint

    I have a LAMP server configured in Mint 12 and am trying to write basic PHP scripts (still learning the code). Whenever I try to open a .php file or the html tries to execute a script, the "not sure...
  16. Replies
    2
    Views
    1,313

    Installing video card drivers in Ubuntu

    I recently realized that I never actually installed the drivers for my GeForce 6600 on my computer running the 64 bit version of Ubuntu server (with ubuntu-desktop installed. Probably not the best...
  17. I'm still learning my way around Linux; I didn't...

    I'm still learning my way around Linux; I didn't know there was more than one kernel you can use. After I did that it booted in 800 X 600 but I was able to set it to something higher. I think my...
  18. gave the following output: and the 2nd...

    gave the following output:

    and the 2nd command didn't give any output, just another prompt.

    I think I was downloading a torrent when this all happened, so it's possible this is something...
  19. The video card is a Nvidia GeForce 6600, I'm not...

    The video card is a Nvidia GeForce 6600, I'm not sure what driver it's using (or how to find that out). I don't think I ever installed the drivers for it, it just worked on its own
    *EDIT*
    I forgot...
  20. my screen resolution dropped down and I can't get it back to normal

    I'm running Ubuntu 8.04 on one of my computers with a widescreen monitor at 1600 X 900 resolution, and have never had any issues with the display before. For some reason, the resolution dropped down...
  21. Thread: PHP and Perl?

    by Xelaric
    Replies
    2
    Views
    2,180

    I couldn't really find any errors, but this shows...

    I couldn't really find any errors, but this shows up more than once in the log:


    I had PHP files that worked before, I haven't done anything with them in a while, and now they don't work, and I...
  22. Thread: PHP and Perl?

    by Xelaric
    Replies
    2
    Views
    2,180

    PHP and Perl?

    This isn't so much a linux question as it is a question about setting up a server.
    A while back, i set up a WAMP server and everything was working fine. Today, I noticed that the test PHP scripts...
  23. It seems to be working now. Thereś something...

    It seems to be working now. Thereś something either wrong with the hard drive or the connection, but it seems to be intermittent. I was able to install Ubuntu 8.04.1 Server on the computer and...
  24. Replies
    1
    Views
    2,043

    Linksys WUSB11 ver 2.5 net adapter in Ubuntu

    I not very familiar with Linux and I trying to use a WUSB11 ver 2.5 wireless net adapter in Ubuntu 8.04.1 Server (with desktop installed). It auto-detected a flash drive I tried plugging in, but it...
  25. When I type "fdisk" it just says: as if the...

    When I type "fdisk" it just says: as if the command doesn't exist. I'm thinking the shell it drops me to doesn't have access to that command. I didn't try that command in a command prompt in...
Results 1 to 25 of 65
Page 1 of 3 1 2 3