Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
Hi all, Installed sendmail 8.14.1 on Fedora 6. When I startup my email clients (Thunderbird) and try to send a mail I get the following error in my maillog on ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    KVE
    KVE is offline
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2

    Sendmail problem


    Hi all,

    Installed sendmail 8.14.1 on Fedora 6.
    When I startup my email clients (Thunderbird) and try to send a mail I get the following error in my maillog on the server :

    vvvlx01 sendmail[25287]: l9UBGgSX025287: [x.y.z.zz] did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MTA


    My mail client gets an error that the mail cannot be send. When I try to send it again, for one or another reason, the problem is gone, and the mail is send normally ... This situation repeats itself everytime I restart Thunderbird (same behaviour with OE!).

    2 out of 3 computers have this problem, so on one computer everything goes well. So I compared several settings : Thunderbird settings are identical (except for username of course)

    Any idea what's happening here?

  2. #2
    KVE
    KVE is offline
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Ok, didn't change anything, but now all 3 of my clients show the same behaviour. I would think isn't a server problem if it wasn't for the fact that all my clients react in the same way.
    Anyone who has encountered the same problems? Please let me know !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •