Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1

    Squid proxy server


    Hey greeting all...

    I installed squid on a server here and its running smoothly... only thing is that when squid starts up i get a small error saying...

    Failed to acquire SSL certificate '(null)': error:0200100E:system library:fopen:Bad address

    Anything i did wrong?

    Thanks

  2. #2
    Hi,

    Which distro you are using.
    just check whether you have install openssl package.

    Regards,

    Vijayan

  3. #3
    Im using centos and yes i've installed the ssl package.

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4

    Cool

    Hello,
    I just wanted to add to the noise about this problem.
    I have exactly the same problem.
    When initially installed there was no problem.
    As far as I'm concerned it juts popped up and I've not been able to fix it for about three months now.
    I just ran, "service squid status" and what I got was:

    Failed to acquire SSL certificate '(null)': error:0200100E:system library:fopen:Bad address
    I'm exactly where you are.
    I have the software on three machines.
    Two of them are AMD dual core. One works, this machine I'm on used to work but now, not!
    The other machine is a dual core Intel, "PUKE!" but it works also.

    Pete

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •