Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
I was doing some config on the php5-zlib and went to install it. After I restarted the apache2 server, my pages started displaying the attachment below. I am honestly at ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3

    .PHP Extension pages displaying as symbols? Help!


    I was doing some config on the php5-zlib and went to install it. After I restarted the apache2 server, my pages started displaying the attachment below. I am honestly at my wits end.

    Does anybody know what could be going wrong?

    Larger version of attachment below
    For some reason the image size was dramatically decreased.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Ancientchee; 08-27-2008 at 10:19 PM. Reason: add link

  2. #2
    Linux Engineer jledhead's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    North Carolina
    Posts
    1,077
    yeah, that doesn't look good

    what distro and how did you install php?

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    I am using an up-to-date version of SUSE Enterprise Server.

    My PHP5, apache and MySQL were working fine until I installed the php5-zlib extension via YaST.

    I am using a SSH Tunnel to get to the machine because I don't have physical access to it.

    If you need any more information, I would be happy to supply it. I am kind of new to SUSE/Linux distros, so any help in explaining what you want would be much appreciated!

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •