Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
hello, i recently installed Apache 1.3.33 with MySQL-4.0.21-mod_ssl-mod_perl-openssl-mod_php-PHP5 and i am having issues with php and Apache. First of all apache cannot seem to locate any files i place in ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    2

    Problems with PHP 5 apache 1.3.33


    hello,
    i recently installed Apache 1.3.33 with MySQL-4.0.21-mod_ssl-mod_perl-openssl-mod_php-PHP5 and i am having issues with php and Apache.
    First of all apache cannot seem to locate any files i place in the htdocs folder. I get the object not found error page when i try to access the file

    i am also have a problem with Firefox 0.9.3 and viewing PHP scripts. the OPEN dlg box pops up and i select to open with mozilla and push ok and then the same dlg box comes up again repeatedly.
    Configure Apache
    EAPI_MM="/usr/local/mm-1.2.2" SSL_BASE="/usr/local/ssl" \
    ./configure \
    --enable-module=unique_id \
    --enable-module=rewrite \
    --enable-module=speling \
    --enable-module=expires \
    --enable-module=info \
    --enable-module=log_agent \
    --enable-module=log_referer \
    --enable-module=usertrack \
    --enable-module=proxy \
    --enable-module=userdir \
    --enable-module=so \
    --enable-shared=ssl \
    --enable-module=ssl \
    --activate-module=src/modules/perl/libperl.a \
    --enable-module=perl
    This is how i configured PHP
    ./configure --with-apxs=/usr/local/apache/bin/apxs --with-mysql=/usr/local/mysql --with-pgsql=/usr/local/pgsql --enable-track-vars --with-openssl=/usr/local/ssl --with-imap=/usr/local/imap --with-gd --with-ldap --enable-ftp --enable-sysvsem --enable-sysvshm --enable-sockets --with-pdflib=/usr/local --with-gettext --with-mm=/usr/local/mm-1.2.2 --with-jpeg-dir=/usr/lib --with-zlib-dir=/usr/local --enable-wddx --with-mcrypt --with-mhash --with-mcal=/usr --enable-exif --enable-xslt --with-xslt-sablot=/usr/local --with-dom --with-dom-xslt --with-kerberos

    make
    make install

    I documented every step of the websrvr install so if any other detailed are req'd plz tell me

    thank you very much for any help
    tekneke

  2. #2
    Linux Engineer Giro's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    England
    Posts
    1,219
    What configuring have you done?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •