Just recently I discovered that the FTP server (ProFTPd) on the Qube 3 is not running. In the status panel I get a red dot (problem) and in the message it says: FTP server not running. Nothing more in detail. The Qube is web-based. So I was going through the log files by telnet (I don't know what files I have to look at exactly but I discovered in (var/log) some message that tracks my attention. See below. Could anybody give me a possible solution or where to look? As far as I know port 21 was in use voor FTP. I did not changed that. But the error says (last line) that port 21 is in use. How can I see what services uses port 21? Any ideas how to get the FT server running again. See log file:

Mar 30 23:15:27 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11.Disk succeeded from client [0:17311]
Mar 30 23:15:27 swoz-gateway swatch[17311]: processing monitor namespace Apache
Mar 30 23:15:29 swoz-gateway cced(smd)[17385]: SET 1 . Ftp "enabled" = "1" "maxConnections" = "2"
Mar 30 23:15:35 swoz-gateway cced(smd)[17385]: SET 11 . FTP enabled = 1
Mar 30 23:15:35 swoz-gateway cced(smd)[17385]: SET 11 . FTP currentMessage = "" lastChange = 1238447735 currentState = N
Mar 30 23:15:35 swoz-gateway cced(smd)[17385]: SET 11.FTP succeeded from client /usr/sausalito/handlers/base/am/am_enabled.pl
Mar 30 23:15:36 swoz-gateway cced(smd)[17385]: SET 11.FTP succeeded from client /usr/sausalito/handlers/base/ftp/enableAM.pl
Mar 30 23:15:36 swoz-gateway cced(smd)[17385]: SET 1.Ftp succeeded from client [15:17306]
Mar 30 23:15:36 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11 . Apache "lastRun" = "1238447730" "currentMessage" = "[[base-apache.amStatusOK]]"
Mar 30 23:15:37 swoz-gateway cced(smd)[17385]: client [15:17306] disconnected
Mar 30 23:15:37 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11.Apache succeeded from client [0:17311]
Mar 30 23:15:37 swoz-gateway swatch[17311]: processing monitor namespace CPU
Mar 30 23:15:38 swoz-gateway cced(smd)[3231]: client connection accepted from [15:17340]
Mar 30 23:15:38 swoz-gateway cced(smd)[17416]: AUTHKEY succeeded for user admin from client [15:17340]
Mar 30 23:15:38 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11 . CPU "lastRun" = "1238447738" "currentMessage" = "[[base-m.amCPUWarning,status=\"[[base-am.amUseLight]]\"]]"
Mar 30 23:15:38 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11.CPU succeeded from client [0:17311]
Mar 30 23:15:38 swoz-gateway swatch[17311]: processing monitor namespace Network
Mar 30 23:15:44 swoz-gateway cced(smd)[17416]: client [15:17340] disconnected
Mar 30 23:15:47 swoz-gateway cced(smd)[17338]: client [15:15909] disconnected
Mar 30 23:15:47 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11 . Network "lastRun" = "1238447742" "currentMessage" = "[[base-network.amNetworkOK]]"
Mar 30 23:15:47 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11.Network succeeded from client [0:17311]
Mar 30 23:15:47 swoz-gateway swatch[17311]: processing monitor namespace Admserv
Mar 30 23:15:49 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11 . Admserv "lastRun" = "1238447749" "currentMessage" = "[[base-apache.amAdmservStatusOK]]"
Mar 30 23:15:50 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11.Admserv succeeded from client [0:17311]
Mar 30 23:15:50 swoz-gateway swatch[17311]: processing monitor namespace DHCP
Mar 30 23:15:55 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11 . DHCP "lastRun" = "1238447753" "currentMessage" = "[[base-dhcpd.amDHCPStatusOK]]"
Mar 30 23:15:55 swoz-gateway cced(smd)[17312]: SET 11.DHCP succeeded from client [0:17311]
Mar 30 23:15:55 swoz-gateway swatch[17311]: processing monitor namespace WinShare
Mar 30 23:15:56 swoz-gateway cced(smd)[17313]: client [15:1177] disconnected
_Mar 30 23:15:59 swoz-gateway proftpd[17477]: swoz-gateway.swozevenaar.nl - Failed binding to 0.0.0.0, port 21: Address already in use__
_Mar 30 23:15:59 swoz-gateway proftpd[17477]: swoz-gateway.swozevenaar.nl - Check the ServerType directive to ensure you are configured correctly.__