Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
I've setup my website on apache 2.2/php on CentOS6. The main page has flash which works fine. One other page has flash that doesn't show up as if flash never ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3

    puzzling issue with apache/flash


    I've setup my website on apache 2.2/php on CentOS6. The main page has flash which works fine. One other page has flash that doesn't show up as if flash never loads, you can right click in the flash area and see "About Flash..". If i access the site locally on the server using hxxp://localhost/webpage.php it works just fine but if I use the hostname or IP to access the site from the server or any other host on the network flash does not load on that one particular page but works fine everywhere else.

    Selinux is disabled and firewall is off. File permissions are set right. I don't see much in the logs at all...here's what i see in the access log when I load from localhost...

    Code:
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /clients-map.php hxxp/1.1" 200 28687
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /clients-map.php hxxp/1.1" 200 28687 "-" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /inc/reset.css hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /inc/reset.css hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /inc/style.css hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /inc/style.css hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /Scripts/AC_RunActiveContent.js hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /Scripts/AC_RunActiveContent.js hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /Scripts/FontSizer.js hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /Scripts/FontSizer.js hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/gradient.gif hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/gradient.gif hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/inc/style.css" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/frame-top.png hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/frame-top.png hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/logo.gif hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/logo.gif hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/clients-overview-banner.jpg hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/clients-overview-banner.jpg hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subpage-footer.png hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subpage-footer.png hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/font-rollover.png hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/font-rollover.png hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/inc/style.css" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/content-fill.png hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/content-fill.png hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/inc/style.css" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/tag-clear.gif hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/tag-clear.gif hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/inc/style.css" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/nav.gif hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/nav.gif hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/inc/style.css" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subnav-border.png hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subnav-border.png hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/inc/style.css" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subnav-last.png hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subnav-last.png hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/inc/style.css" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subpage-content-fill.png hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subpage-content-fill.png hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/inc/style.css" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subpage-subcontent-span.gif hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subpage-subcontent-span.gif hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/inc/style.css" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subpage-subnav.gif hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/subpage-subnav.gif hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/inc/style.css" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/sales-map-header01.jpg hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /img/sales-map-header01.jpg hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /usa_locator.swf?xmlfile1=usa_locator.xml hxxp/1.1" 304 -
    127.0.0.1 - - [14/Nov/2011:11:39:59 -0800] "GET /usa_locator.swf?xmlfile1=usa_locator.xml hxxp/1.1" 304 - "hxxp://localhost/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.9) Gecko/20110412 CentOS/3.6.9-2.el6.centos Firefox/3.6.9"
    Here's what I see if I run using hostname from a client or the server itself...

    Code:
    10.1.6.51 - - [14/Nov/2011:14:07:34 -0800] "GET /clients-map.php hxxp/1.1" 200 28687
    10.1.6.51 - - [14/Nov/2011:14:07:34 -0800] "GET /clients-map.php hxxp/1.1" 200 28687 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1"
    10.1.6.51 - - [14/Nov/2011:14:07:35 -0800] "GET /usa_locator.swf?xmlfile1=usa_locator.xml hxxp/1.1" 304 -
    10.1.6.51 - - [14/Nov/2011:14:07:35 -0800] "GET /usa_locator.swf?xmlfile1=usa_locator.xml hxxp/1.1" 304 - "hxxp://testweb4.test.com/clients-map.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1"
    I can't seem to understand what would cause flash to break in one area only and what changes if the website is loaded from localhost vs ip/hostname.

    Thanks in advance for looking...

  2. #2
    Linux Enthusiast scathefire's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Western Kentucky
    Posts
    626
    Perhaps its in the PHP code?

    These are just access logs. What about the error logs?
    linux user # 503963

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    scathefire,

    I've checked the php code and found nothing hard coded. If it was a code issue the page wouldn't load on hxxp://localhost. I've checked the error log and it has nothing in it.

  4. #4
    Linux Enthusiast scathefire's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Western Kentucky
    Posts
    626
    This kind of sounds like something your experiencing. Try checking your relative paths to the flash file.

    Flash/PHP not working when uploaded.... [Archive] - bluehostforum.com
    linux user # 503963

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •