Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
So i had a spare laptop that i installed Turnkey: LAMP stack and its working great i can access it through the static IP port i set (192.168.0.10). Apache Questions: ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Newbie
    Join Date
    May 2009
    Location
    Kitchener, Ontario, Canada
    Posts
    214

    Installed LAMP stack need some help with config


    So i had a spare laptop that i installed Turnkey: LAMP stack and its working great i can access it through the static IP port i set (192.168.0.10).



    Apache Questions:

    I shared a folder called on my network drive.

    I logged with PuTTY and created a folder /mnt/web i mounted the network drive in step 1.( I can see the contents of the folder in mnt/web)

    In apache Webserver the virtual server is setup like this in the image.
    http://i.imgur.com/wkLcTsE.jpg

    In windows directory Windows\system32\etc\drivers\host file i set 192.168.0.10 as devsrv.ca

    What i want it to do:

    so if i have a folder in /mnt/web/test and test includes index.php and other parts of the webpage i want to be able to type in test.devsrv.ca OR devsrv.ca/test and would bring up the webpage in that folder.

    At the moment i get the error:
    http://i.imgur.com/nPbMNIa.jpg


    Thanks for your help!!!

  2. #2
    Linux Newbie
    Join Date
    May 2009
    Location
    Kitchener, Ontario, Canada
    Posts
    214
    Quote Originally Posted by donaldfarkas View Post
    So i had a spare laptop that i installed Turnkey: LAMP stack and its working great i can access it through the static IP port i set (192.168.0.10).



    Apache Questions:

    I shared a folder called on my network drive.

    I logged with PuTTY and created a folder /mnt/web i mounted the network drive in step 1.( I can see the contents of the folder in mnt/web)

    In apache Webserver the virtual server is setup like this in the image.
    http://i.imgur.com/wkLcTsE.jpg

    In windows directory Windows\system32\etc\drivers\host file i set 192.168.0.10 as devsrv.ca

    What i want it to do:

    so if i have a folder in /mnt/web/test and test includes index.php and other parts of the webpage i want to be able to type in test.devsrv.ca OR devsrv.ca/test and would bring up the webpage in that folder.

    At the moment i get the error:
    http://i.imgur.com/nPbMNIa.jpg


    Thanks for your help!!!
    Figured it out. Post can be deleted

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •