Hi,

I installed Mandriva 10.2 (2005 Limited Edition) on a server and used rpm manager to install the Kolab rpm included on the DVD.

If i try to open https://localhost/kolab/admin/ i see the page
but with a lot of errors :
{
Warning: main(session_vars.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/kolab/admin/include/headfoot.php on line 9

Warning: main(): Failed opening 'session_vars.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php/:/usr/share/pear/') in /var/www/html/kolab/admin/include/headfoot.php on line 9

Warning: ldap_bind(): Unable to bind to server: Can't contact LDAP server in /var/www/html/kolab/admin/include/ldap_utils.php on line 106
uid2group: could not bind anonymously

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/kolab/admin/include/headfoot.php:9) in /var/www/html/kolab/admin/include/headfoot.php on line 17

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/kolab/admin/include/headfoot.php:9) in /var/www/html/kolab/admin/include/headfoot.php on line 18

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/kolab/admin/include/headfoot.php:9) in /var/www/html/kolab/admin/include/headfoot.php on line 19

Warning: ldap_bind(): Unable to bind to server: Can't contact LDAP server in /var/www/html/kolab/admin/include/ldap_utils.php on line 106
uid2group: could not bind anonymously

Warning: ldap_bind(): Unable to bind to server: Can't contact LDAP server in /var/www/html/kolab/admin/include/ldap_utils.php on line 79
uid2dn: could not bind anonymously
...
}

Trying to log in to cyrus IMAP gave problems to authenticate.
So i upgraded all RPMS to the latest version using the Mandrake Update thingy (after configuring the new download location since they changed location on the local FTP mirror site)

Now i am able to test IMAP (imtest -m login -p imap localhost)
and log into it using cyradm localhost , password doesn't get rejected anymore like before the update.
I think i made 2 users as well using cm user1 and cm user2
Then i logged on as root and set their passwords saslpasswd2 user1, saslpasswd2 user2....

Kolab admin webpage still producing the same errors though

So i started looking into the LDAP...
I edited slapd.conf and added a company name,country,...
from webmin i can access LDAP and do stuff so i reckon that is running as well. But i still see the same errors.

Now i don't now what else to try , anybody seen that bunch of errors before or is it just me again ?
Thanks, Lucy.