Hi everyone,

I had installed backtrack2 with vmware 6.But when I try to hook up the wireless network, the following problem encounter:

bt ~ # iwconfig

lo no wireless extensions.
etho no wireless extensions.



bt ~ # lspci

00:00.0 Host bridge:Intel Corporation 440BX/ZX/DX - 82443BX/ZX/DX Host bridge (rev 01)
00:01.0 PCI bridge: Intel Corporation 440BX/ZX/DX - 82443BX/DX AGP (rev 01)
00:07.0 ISA bridge: Intel Corporation 82371AB/EB/MB PIIX4 ISA (rev 0
00:07.1 IDE interface: Intel Corporation 82371AB/EB/MB PIIX4 IDE (rev 01)
00:07.2 USB Controller: Intel Corporation 82371AB/EB/MB PIIX4 USB
00:07.3 Bridge: Intel Corporation 82371AB/EB/MB PIIX4 ACPI (rev 0
00:0f.0 VGA compatible controller:VMware Inc [VMware SVGA II] PCI Display Adapter
00:10.0 SCSI storage controller:LSI Logic / Symbios Logic 53c1030 PCI-X Fusion-MPT Dual Ultra320 SCSI (rev01)
00:11.0 PCI bridge: VMware Inc Unknown device 0790 (rev 02)
02:00.0 Ethernet controller: Advanced Micro Devices [AMD] 79c970 [PCnet32 LANCE] (rev10)
02:01.0 Multimedia audio controller: Ensoniq ES1371 [AudioPCI-97] (rev02)
02:02.0 USB Controller:VMware Inc Unknown device 0770


bt ~ # lspci -nn

00:00.0 0600: 8086:7190 (rev 01)
00:01.0 0604: 8086:7191 (rev 01)
00:07.0 0601: 8086:7110 (rev 0
00:07.1 0101: 8086:7111 (rev 01)
00:07.2 0c03: 8086:7112
00:07.3 0680: 8086:7113 (rev 0
00:0f.0 0300:15ad:0405
00:10.0 0100: 1000:0300 (rev 01)
00:11.0 0604: 15ad:0790 (rev 02)
02:00.0 0200: 1022:2000 (rev 10)
02:01.0 0401: 1274:1371 (rev 02)
02:02.00c03: 15ad:0770



Hope someone can give me some guidance!!Thanks………..