Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
Hi All, I have just installed Slackware 13 in a wmware and the mouse is working but is offset, basically it does not click on what i want it to ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1

    Mouse is offset


    Hi All,

    I have just installed Slackware 13 in a wmware and the mouse is working but is offset, basically it does not click on what i want it to i have to drag it half way down the screen to click anything, i would appreciate any assistance.

    I have set the mouse up as a USB type and no change.

  2. #2
    Linux Newbie TrashOverride's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    @home...soon in your homes ;) /usr/src/bulgaria
    Posts
    162
    I think it's not the mouse, the screen is offset. i'll try somethink on my PC, and post back to you. Check your xorg config just in case some driver or something else looks not right.

    Try if you could reach "keboard & mouse" menu and use "Move pointer with keyboard" if that helps. Also i think there was a mouse calibrate menu somewhere (or maybe it was on slackware 12.2). I'll chek on that too

    Also check your wmware setting if there is something about display that you did see in the first install.
    Last edited by TrashOverride; 10-26-2009 at 02:06 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •