Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 9 of 9
Well I've successfully installed minislack (zenwalk 1.2) but I can't get Gaim to work with my msn account (I've posted a thread about that problem in "linux applacations'' ) So ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    .nl
    Posts
    70

    Very Strange (solved)


    Well I've successfully installed minislack (zenwalk 1.2) but I can't get Gaim to work with my msn account (I've posted a thread about that problem in "linux applacations'' ) So I burnt the images on a cd and installed Slackware 10.1 (after creating 3 partitions with fdisk, /, /home and swap)

    Ctrl+alt+del equals reboot ... then I get like 200-300 sets of numbers (all 99) on my screen. It looks like this: L 99 99 99 99 99 99 99 99 99 99 and so on and so on.

    Maybe it's the default bootloader Lilo?
    Then again I tried an option called: "do not install bootloader" (or something like that). No luck.

    Maybe another kernel?
    I tried 3 different ones. Again. No luck.

    Maybe it's my hardware?
    then again the default kernel at boot saw everything and the install itself went just fine.

    So I'm asking for help with this minor problem.

  2. #2
    Linux Engineer LondoJowo's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Richmond, TX
    Posts
    804
    It looks like it a LILO problem. Or maybe your forum avatar. as both of you are using the same one.

    http://www.linuxforums.org/forum/topic-53427.html
    Dell Precision T7400 Workstation
    Dual 3.33Ghz Xeon "Harpertown" Core
    16GB PC5300 DDR2 ECC CL5
    BFG GeForce GTX 285 OC 2GB
    X-Fi Platinum
    HP w2408 24" Monitor
    Dual Boot:openSUSE 11.2/Win 7 Ultimate

  3. #3
    Linux Engineer LondoJowo's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Richmond, TX
    Posts
    804
    Here's a thread in a Slackware forum.
    http://www.slackwarehelp.org/post-14...71ff075559cab7
    Dell Precision T7400 Workstation
    Dual 3.33Ghz Xeon "Harpertown" Core
    16GB PC5300 DDR2 ECC CL5
    BFG GeForce GTX 285 OC 2GB
    X-Fi Platinum
    HP w2408 24" Monitor
    Dual Boot:openSUSE 11.2/Win 7 Ultimate

  4. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    .nl
    Posts
    70
    Thank you very much for the reply. I will take a look at those threads.

    Btw. My first guess was that I installed lilo incorrectly.

  5. #5
    Linux Engineer LondoJowo's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Richmond, TX
    Posts
    804
    Quote Originally Posted by Infinity
    Thank you very much for the reply. I will take a look at those threads.
    No problem

    Btw. My first guess was that I installed lilo incorrectly.
    That's what I think as well.
    Dell Precision T7400 Workstation
    Dual 3.33Ghz Xeon "Harpertown" Core
    16GB PC5300 DDR2 ECC CL5
    BFG GeForce GTX 285 OC 2GB
    X-Fi Platinum
    HP w2408 24" Monitor
    Dual Boot:openSUSE 11.2/Win 7 Ultimate

  6. #6
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    .nl
    Posts
    70
    Slackware 10.1 installed ... customization process begins ...

  7. #7
    Linux User George Harrison's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pepperland
    Posts
    445
    Quote Originally Posted by LondoJowo
    It looks like it a LILO problem. Or maybe your forum avatar. as both of you are using the same one.

    http://www.linuxforums.org/forum/topic-53427.html
    ....

    Let's not get into an Intel vs. AMD flame war here, let's just say that most (real) geeks choose AMD over Intel any day. Although all pre-built pc's come with Intel proc's, so.. you have Dell, Compaq, and HP on your side on this one
    Registered Linux user #393103

  8. #8
    Linux Engineer LondoJowo's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Richmond, TX
    Posts
    804
    Quote Originally Posted by George Harrison
    Let's not get into an Intel vs. AMD flame war here, let's just say that most (real) geeks choose AMD over Intel any day. Although all pre-built pc's come with Intel proc's, so.. you have Dell, Compaq, and HP on your side on this one
    He's changed his avatar since his first post, he was using FragTux. As for AMD or Intel I've used both over the last 9 years of building computers (personal and those I've sold).
    Dell Precision T7400 Workstation
    Dual 3.33Ghz Xeon "Harpertown" Core
    16GB PC5300 DDR2 ECC CL5
    BFG GeForce GTX 285 OC 2GB
    X-Fi Platinum
    HP w2408 24" Monitor
    Dual Boot:openSUSE 11.2/Win 7 Ultimate

  9. #9
    Linux Engineer LondoJowo's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Richmond, TX
    Posts
    804
    [quote="George Harrison"]
    Quote Originally Posted by LondoJowo
    Let's not get into an Intel vs. AMD flame war here
    Just in case you've never seen this, my first home built system had the K5-PR75 in it, the system had all three of those processors in it....
    http://londojowo.hypermart.net/AMD_K5_6.jpg
    Dell Precision T7400 Workstation
    Dual 3.33Ghz Xeon "Harpertown" Core
    16GB PC5300 DDR2 ECC CL5
    BFG GeForce GTX 285 OC 2GB
    X-Fi Platinum
    HP w2408 24" Monitor
    Dual Boot:openSUSE 11.2/Win 7 Ultimate

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •