Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
I cannot boot my system. When i turn my computer on, it only shows : L 99 99 99 99 99 99 ............. I have MS and Slackware 10.2 kernel ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    7

    cannot boot


    I cannot boot my system. When i turn my computer on, it only shows :

    L 99 99 99 99 99 99 .............

    I have MS and Slackware 10.2 kernel 2.4.31 (on hda4) and until now the dual booting was working fine, but i dont know why things got messed up with my LILO. I tried to rescue Slackware using CD1. First, i mounted hda4 (mount /dev/hda4 /mnt -t ext2) and typed boot = /dev/hda4 . I got Permission Denied. How can i solve this problem or is there another way to recover my Slackware ?

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Canada
    Posts
    13
    If lilo is in the master boot record (MBR) you should have "boot = /dev/hda" instead.

    With the Slack disc 1 i think you have to make symbolic links so that lilo reads the /boot and /etc/lilo.conf on your partition and not the ramdrive.

    mount /dev/hda4 /mnt/hda4
    cd /etc
    ln -s /mnt/hda4/etc/lilo.conf .
    cd /
    ln -s /mnt/hda4/boot .

    Modify your appropriate lilo.conf and run /sbin/lilo
    You should see :

    Added Linux *
    Added Windows

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •