Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 7 of 7
hi i just migrate to kernel 2.6.15 everything seems to work fine but when i run startx it says Fatal module nvidia not found no drivers available so i try ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    2

    can not install nvidia package


    hi
    i just migrate to kernel 2.6.15 everything seems to work fine but when i run startx it says
    Fatal module nvidia not found
    no drivers available
    so i try to download nvidia package but when i run it it says
    unable to load kernel - source path kernel odule nvidia.ko

    Thank you

  2. #2
    Linux User St. Joe's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    USA
    Posts
    271
    Does the latest nVidia driver support 2.6.15??
    It may be that your sole purpose in life is simply to serve as a warning to others.

  3. #3
    Linux Enthusiast
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    668
    yes it does, I'm running it fine

    seems you didn't build the nvidia drivers properly

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    China
    Posts
    10

    Smile

    I think you should recompile your kernel with nvidia support.
    Forgive me if I am wrong.

  6. #5
    Linux Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    123
    Did you download the headers and modules packages?

  7. #6
    Linux User St. Joe's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    USA
    Posts
    271
    Quote Originally Posted by TomX
    Did you download the headers and modules packages?
    For 2.6.15?? Where are these?
    It may be that your sole purpose in life is simply to serve as a warning to others.

  8. #7
    Linux Enthusiast
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    668
    you would use 2.4 kernel headers package from slackware 10.2 (the version your glibc was compiled ON, not your kernel)

    and the source/modules will be from the source tarball for 2.6.15 from kernel.org or somewhere similar.

    did the installation actually finish?

    did you check /var/log/nvidia*.log?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •