I faught and faught to get SSL working and I guess now it works, but there is still a problem...this is the log output.
HTML Code:
[Thu Nov  2 22:18:46 2006] [error] (2)No such file or directory: could not open transfer log file /usr/logs/ssl_request_log.
[Thu Nov  2 22:19:18 2006] [notice] Apache/1.3.34 (Unix) mod_ssl/2.8.24 OpenSSL/0.9.7g PHP/4.4.0 configured -- resuming normal operations
[Thu Nov  2 22:19:18 2006] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Thu Nov  2 22:19:23 2006] [notice] child pid 31298 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:19:26 2006] [notice] child pid 31299 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:19:32 2006] [notice] child pid 31300 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:19:55 2006] [notice] child pid 31302 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:19:55 2006] [notice] child pid 31301 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:20:06 2006] [notice] child pid 31304 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:20:06 2006] [notice] child pid 31303 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:20:51 2006] [notice] child pid 31305 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:20:52 2006] [notice] child pid 31309 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:20:53 2006] [notice] child pid 31311 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:27:02 2006] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Thu Nov  2 22:27:27 2006] [notice] Apache/1.3.34 (Unix) mod_ssl/2.8.24 OpenSSL/0.9.7g PHP/4.4.0 configured -- resuming normal operations
[Thu Nov  2 22:27:27 2006] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Thu Nov  2 22:27:51 2006] [notice] child pid 31393 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Nov  2 22:39:36 2006] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Thu Nov  2 22:39:44 2006] [warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
[Thu Nov  2 22:39:45 2006] [notice] Apache/1.3.34 (Unix) mod_ssl/2.8.24 OpenSSL/0.9.7g PHP/4.4.0 configured -- resuming normal operations
[Thu Nov  2 22:39:45 2006] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
[Thu Nov  2 22:39:54 2006] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Thu Nov  2 22:40:02 2006] [notice] Apache/1.3.34 (Unix) mod_ssl/2.8.24 OpenSSL/0.9.7g PHP/4.4.0 configured -- resuming normal operations
[Thu Nov  2 22:40:02 2006] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)
when you goto https://www.merval.org you get this:

The connection was interrupted
The connection to www.merval.org was interrupted while the page was loading.

I noticed that everytime a the page is loaded again another segmentation fault is added to the log....I have no idea what is causeing this...

Could you help me out?