Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
Hi, I can't get Xorgconfig to work. It just says bash: xorgconfig: command not found. I have searched this site and can't find the help I want. Could someone please ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    17

    Xorgconfig


    Hi,

    I can't get Xorgconfig to work. It just says bash: xorgconfig: command not found.

    I have searched this site and can't find the help I want. Could someone please help me.

    I am using Slackware 10.2.0

    Thanks
    Michelle

  2. #2
    oz
    oz is offline
    forum.guy
    Join Date
    May 2004
    Location
    arch linux
    Posts
    18,733
    be sure to su to root before running the command:

    su

    ...enter root password when requested

    xorgconfig
    oz

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    17

    xorgconfig

    Hi Ozar,

    Thanks very much for your reply.

    I've done that and it still doesn't work. I 've also just logged in as root and it still doesn't work.

    Michelle

  4. #4
    oz
    oz is offline
    forum.guy
    Join Date
    May 2004
    Location
    arch linux
    Posts
    18,733
    Okay, if that doesn't work then try it this way:

    su -

    ...enter root password when requested

    xorgconfig
    oz

  5. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    17

    it's working

    Hi Ozar,

    Abracadabra it's working. I just logged in as root and didn't su.

    Strange though, cause yesterday I did that too and it still didn't work.

    All I did was update Fedora on the other partition and it seems to be working.

    Thanks
    Michelle

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •