Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
slackware 11 2.4.33.3 kernel nvidia driver kde 3.5.4 system crashes after you log out of x. this is a fresh install everything worked fine until i switched to fluxbox changed ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3

    system crash after stopping x


    slackware 11 2.4.33.3 kernel
    nvidia driver kde 3.5.4

    system crashes after you log out of x.
    this is a fresh install everything worked fine until i switched to fluxbox
    changed back to kde then i logged out with firefox open and went out for a few hours and when i got back it was still showing the firefox window and nothing else it was unresponsive to any commands had to power off now it does this every time i log out of kde

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    51
    hi
    Do you have any problems when in runlevel 3?
    What I mean is your pc working smoothly without X?

    In Slackware 10.2 I had some problems logging out of KDE. I didn't find the reason. Since I upgraded to Slack11 with KDE 3.5 everything went fine.

    What video controller do you have?

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3
    i have a p3 1ghz 512mb ram nvidia gforce 2 mx 400
    im on slack11 and kde 3.5
    dropline gnome works fine
    i havent had to use runlevel 3 only to setup things it works perfectly though

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    51
    Do you have the nvidia driver installed. I mean the driver from nvidia website. Nvidia and Ati have complicated drivers that change xorg.conf during installation.
    I have Ati driver and it began working properly after I installed the proper Ati driver.

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3

    Smile dunno

    it just started working fine now everything was a fresh install and the only chages made to xorg.conf i made to use the nvidia driver and to get the mouse up i did that in the console guess it was a ghost my grandpa live on in my house

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •