Hi,

Im trying to use a Promise S150 SX4 raid card on Suse 9.1 Professional...

Unable to make it work yet and im hoping someone here knows how to do it?

How can I make it work with Suse 9.1 Pro in Raid 5?

The only drivers available for Suse on Promise's site is for Suse 8.1 only.

I updated my kernel to latest stable version wich is 2.6.7 to get the driver for that card (sata_sx4).

The driver loads find but I see 4 seperate drives instead of one big raid 5 disk! Here's the log at boot:

sata_sx4 version 0.50
ata1: SATA max UDMA/133 cmd 0xE0925200 ctl 0xE0925238
bmdma 0x0 irq 17
ata2: SATA max UDMA/133 cmd 0xE0925280 ctl 0xE09252B8
bmdma 0x0 irq 17
ata3: SATA max UDMA/133 cmd 0xE0925300 ctl 0xE0925338
bmdma 0x0 irq 17
ata4: SATA max UDMA/133 cmd 0xE0925380 ctl 0xE09253B8
bmdma 0x0 irq 17
ata1: dev 0 cfg 49:2f00 82:346b 83:7f21 84:4003
85:3469 86:3c01 87:4003 88:203f
ata1: dev 0 ATA, max UDMA/100, 488397168 sectors:
lba48
ata1: dev 0 configured for UDMA/100
scsi0 : sata_sx4
ata2: dev 0 cfg 49:2f00 82:346b 83:7f21 84:4003
85:3469 86:3c01 87:4003 88:203f
ata2: dev 0 ATA, max UDMA/100, 488397168 sectors:
lba48
ata2: dev 0 configured for UDMA/100
scsi1 : sata_sx4
ata3: dev 0 cfg 49:2f00 82:346b 83:7f21 84:4003
85:3469 86:3c01 87:4003 88:203f
ata3: dev 0 ATA, max UDMA/100, 488397168 sectors:
lba48
ata3: dev 0 configured for UDMA/100
scsi2 : sata_sx4
ata4: dev 0 cfg 49:2f00 82:346b 83:7f21 84:4003
85:3469 86:3c01 87:4003 88:203f
ata4: dev 0 ATA, max UDMA/100, 488397168 sectors:
lba48
ata4: dev 0 configured for UDMA/100
scsi3 : sata_sx4
Vendor: ATA Model: WDC WD2500JD-00G Rev: 02.0
Type: Direct-Access ANSI SCSI
revision: 05
SCSI device sda: 488397168 512-byte hdwr sectors
(250059 MB)
SCSI device sda: drive cache: write back
sda: unknown partition table
Attached scsi disk sda at scsi0, channel 0, id 0, lun
0
Vendor: ATA Model: WDC WD2500JD-00G Rev: 02.0
Type: Direct-Access ANSI SCSI
revision: 05
SCSI device sdb: 488397168 512-byte hdwr sectors
(250059 MB)
SCSI device sdb: drive cache: write back
sdb: unknown partition table
Attached scsi disk sdb at scsi1, channel 0, id 0, lun
0
Vendor: ATA Model: WDC WD2500JD-00G Rev: 02.0
Type: Direct-Access ANSI SCSI
revision: 05
SCSI device sdc: 488397168 512-byte hdwr sectors
(250059 MB)
SCSI device sdc: drive cache: write back
sdc: unknown partition table
Attached scsi disk sdc at scsi2, channel 0, id 0, lun
0
Vendor: ATA Model: WDC WD2500JD-00G Rev: 02.0
Type: Direct-Access ANSI SCSI
revision: 05
SCSI device sdd: 488397168 512-byte hdwr sectors
(250059 MB)
SCSI device sdd: drive cache: write back
sdd: unknown partition table
Attached scsi disk sdd at scsi3, channel 0, id 0, lun
0

Thanks in advance for the help!

CTRLBREAK