Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
Hello all... I have suse Linux server 10 with SP3. Using it from last 3 months. Now its not at all booting. During booting it shows 2 option, 1 option ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    12

    Unhappy Suse Linux 10 SP3, not booting


    Hello all...

    I have suse Linux server 10 with SP3. Using it from last 3 months. Now its not at all booting. During booting it shows 2 option, 1 option for normal boot(which i always use to select) , another is safe settings boot(hope i am not wrong with the name).

    After selecting for normal boot, list boot sequence scrolls and entire screen will become blank, i could not able to see any text. How ever i can connect to server using ssh(using putty). Only GUI is not booting. Some time it boots if i keep on pressing mouse button or esc key, but only icons are coming. No fonts are loading.

    Pls help me, how to recover my server to previous state??

    Background: I was trying to install pgadmin3 on this server, it was having lot of dependencies like GTK, Glib installations. I guess something i messed it while installing.

    How to bring back to original state, any factory resetting i can do, without losing my data on the disk.. plsssssssssss help..

    regards

  2. #2
    Linux Guru gogalthorp's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    West (by God) Virginia
    Posts
    3,104
    Are you using a propitiatory video driver? If you had a new kernel install you must reinstall the driver.

    Boot to command line by pressing 3 at boot scteen then enter to take the default boot option.

    log in as root.

    type init 5

    report any errors.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •