Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
Could someone please give me some pointers on troubleshooting audio? I have tried various headphones but there is no sound. System details are as follows: - SuSE Linux 11.1 - ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    8

    Unhappy No Sound!


    Could someone please give me some pointers on troubleshooting audio? I have tried various headphones but there is no sound. System details are as follows:
    - SuSE Linux 11.1
    - KDE 4.1.3
    - Foxconn 661FXME motherboard
    - Onboard audio, 5.1 channel, ACí97 interface (Realtek), ALC655 chip
    Many thanks

  2. #2
    Just Joined! eTech97's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Winnipeg, Canada
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by a1kidner View Post
    Could someone please give me some pointers on troubleshooting audio? I have tried various headphones but there is no sound. System details are as follows:
    - SuSE Linux 11.1
    - KDE 4.1.3
    - Foxconn 661FXME motherboard
    - Onboard audio, 5.1 channel, ACí97 interface (Realtek), ALC655 chip
    Many thanks
    On the openSUSE site they have this great guide on troubleshooting sound problems and it is located here SDB:AudioTroubleshooting - openSUSE

    I suggest that you work your way through the guide

    Cheers!
    etech97

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •