Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
hi um im using a 56k until i get into my new house when i get dsl again but for now since im waiting im stick with good old crapy ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Newbie
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Mars
    Posts
    148

    i hate 56k's......


    hi um im using a 56k until i get into my new house when i get dsl again but for now since im waiting im stick with good old crapy 56k...

    well i get tired using knoppix and yoper wont work so i installed suse 9.1 personal and it finds my HSP56 MicroModem but every time i do the provider, phone number. dns and user name and pass word thing and then go to sighn on theres no dial thingy. i went and look to see if i had the dial noise thing turned off but it was on. im setting it up in yast or w/e it is. i get no error reports or any thing. can some one please help me.

  2. #2
    Linux Newbie zdawg's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Canada
    Posts
    218
    I've never used your particular modem but this link may be of interest to you http://www.peacefulaction.org/sayamindu/pctel.html
    Me & Myself just ganged up on I....... Now We all have problems..and none of Us are speaking!
    bash-3.00$ uname -a
    SunOS sparky 5.11 OpenSolaris-swa sun4u sparc SUNW,Ultra-Enterprise

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •