Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Hi, I have Suse 10.0 and Wireless Linksys WUSB11, when I installed Suse it detected my Linksys but I couldn´t do anything... Then using the kwifimanage I found my network.... ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Iceland
    Posts
    2

    Suse 10.0 and Linksys WUSB11 v26


    Hi,

    I have Suse 10.0 and Wireless Linksys WUSB11, when I installed Suse
    it detected my Linksys but I couldn´t do anything... Then using the
    kwifimanage I found my network.... but thats it, I can't do anything.

    The kwifimanager says:
    Signal strength: 0
    Accesspoint unknown
    Local Ip: unavailable.

    Still Suse seems to know the device and it sees my network....

    What is wrong?

    Thanks.
    Halldór

  2. #2
    Linux Enthusiast deltaflyer's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    577
    have you configured the card via yast ->network devices ->network card ?

    andy
    SLOMO: acer extensa 5235 2.2ghz,2gb ram 160gb hdd wireless
    SPEEDY: homebrew desktop,Amd x2 dualcore,2gb ram,500gb +1tb( 2x500gb) hdd suse 11.3,32mb fibreline
    registered linux user #401845

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Iceland
    Posts
    2
    Yes I have configured it via yast,

    but do I have to use some drivers or stuff that is not included
    in Suse?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •