Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Here is initctl list: avahi-daemon start/running, process 946 cgroup-lite start/running mountall-net stop/waiting nmbd start/running, process 1463 passwd stop/waiting qemu-kvm start/running rc stop/waiting rsyslog start/running, process 573 screen-cleanup stop/waiting tty4 start/running, ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5

    Unhappy Can't boot into OS after swapping graphics card


    Here is initctl list:

    avahi-daemon start/running, process 946
    cgroup-lite start/running
    mountall-net stop/waiting
    nmbd start/running, process 1463
    passwd stop/waiting
    qemu-kvm start/running
    rc stop/waiting
    rsyslog start/running, process 573
    screen-cleanup stop/waiting
    tty4 start/running, process 1582
    udev start/running, process 563
    upstart-udev-bridge start/running, process 535
    ureadahead-other stop/waiting
    apport start/running
    console-setup stop/waiting
    hwclock-save stop/waiting
    irqbalance start/running, process 1710
    plymouth-log stop/waiting
    smbd start/running, process 1065
    tty5 start/running, process 1589
    failsafe stop/waiting
    hybrid-gfx stop/waiting
    atd start/running, process 1656
    dbus start/running, process 579
    ecryptfs-utils-restore stop/waiting
    mounted-var stop/waiting
    plymouth stop/waiting
    resolvconf start/running
    ssh start/running, process 1416
    udev-fallback-graphics stop/waiting
    control-alt-delete stop/waiting
    hwclock stop/waiting
    mounted-proc stop/waiting
    alsa-store stop/waiting
    module-init-tools stop/waiting
    setvtrgb stop/waiting
    shutdown stop/waiting
    alsa-restore stop/waiting
    cron start/running, process 1655
    mountall start/running, process 379
    mounted-debugfs stop/waiting
    binfmt-support stop/waiting
    console stop/waiting
    mounted-run stop/waiting
    acpid start/running, process 1648
    bluetooth start/running, process 910
    libvirt-bin start/running, process 1759
    lxdm stop/waiting
    plymouth-stop stop/waiting
    rcS stop/waiting
    ufw start/running
    wait-for-state stop/waiting
    flush-early-job-log stop/waiting
    friendly-recovery stop/waiting
    rc-sysinit stop/waiting
    cups start/running, process 1049
    upstart-socket-bridge start/running, process 1076
    anacron start/running, process 1647
    tty2 start/running, process 1617
    udevtrigger stop/waiting
    container-detect stop/waiting
    mounted-dev stop/waiting
    teamviewerd stop/waiting
    tty3 start/running, process 1618
    udev-finish stop/waiting
    cryptdisks-udev stop/waiting
    dovecot start/running, process 1646
    hostname stop/waiting
    mountall-reboot stop/waiting
    mysql start/running, process 1692
    mountall-shell stop/waiting
    mounted-tmp stop/waiting
    network-interface (virbr0) start/running
    network-interface (lo) start/running
    network-interface (eth0) start/running
    network-interface (wlan0) start/running
    plymouth-splash stop/waiting
    plymouth-upstart-bridge stop/waiting
    tty1 start/running, process 2608
    udevmonitor stop/waiting
    cryptdisks-enable stop/waiting
    dmesg stop/waiting
    network-interface-security (network-interface/eth0) start/running
    network-interface-security (network-interface/wlan0) start/running
    network-interface-security (network-interface/lo) start/running
    network-interface-security (network-interface/virbr0) start/running
    network-interface-security (networking) start/running
    networking stop/waiting
    procps stop/waiting
    tty6 start/running, process 1622
    ecryptfs-utils-save stop/waiting
    network-interface-container stop/waiting
    ureadahead stop/pre-stop, process 376
    pre-stop process 2606


    Here is dmesg:

    pastebin.ca/2332332

    Please help.

  2. #2
    oz
    oz is offline
    forum.guy
    Join Date
    May 2004
    Location
    arch linux
    Posts
    18,733
    Hello

    What brand/model did you replace, and what brand/model did you replace it with?

    Are you sure the new card is compatible with your motherboard?

    Make sure you didn't miss plugging in any power sources for new card - some cards require more than a single power connection.

    Maybe you need to make a change in the system BIOS reflecting the changes?

    Don't know, just throwing some ideas your way...
    oz

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by oz View Post
    Hello

    What brand/model did you replace, and what brand/model did you replace it with?

    Are you sure the new card is compatible with your motherboard?

    Make sure you didn't miss plugging in any power sources for new card - some cards require more than a single power connection.

    Maybe you need to make a change in the system BIOS reflecting the changes?

    Don't know, just throwing some ideas your way...
    Windows 7 loads fine and Nvidia CP is detecting the card. The issue is within Linux installation.

    I replaced Nvidia GTX560TI with GTX550TI. The 560 has been lent for Crysis 3.

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •