I have installed Ubuntu 6.06 for amd64, everything is working fine expect for my freecom dvb-t stick

I have followed instructions on the ubuntu forums, but these are for 5.10, but i'm still unable to get it to work under Kaffene

The following is the ouput from the various commands

lsmod

dvb_usb_dtt200u 15236 0
dvb_usb 21960 1 dvb_usb_dtt200u
dvb_core 95788 1 dvb_usb
dvb_pll 16772 1 dvb_usb
i2c_core 26048 5 dvb_usb,dvb_pll,i2c_acpi_ec,nvidia,i2c_nforce2
usbcore 146428 8 dvb_usb_dtt200u,dvb_usb,rt2570,usb_storage,usbhi

not sure why listed as nforce2 as using nforce3 mobo

lsusb
Bus 003 Device 005: ID 14aa:0222 AVerMedia (again) or C&E

dmesg
[ 130.510043] usb 3-5: new high speed USB device using ehci_hcd and address 5
[ 130.692917] dvb-usb: found a 'WideView WT-220U PenType Receiver (Typhoon/Freecom)' in cold state, will try to load a firmware
[ 130.717380] dvb-usb: downloading firmware from file 'dvb-usb-wt220u-02.fw'
[ 130.746647] usbcore: registered new driver dvb_usb_dtt200u

but when scan get an error saying device not found

scan /usr/share/doc/dvb-utils/examples/scan/dvb-t/uk-EmleyMoor > channels.conf
scanning /usr/share/doc/dvb-utils/examples/scan/dvb-t/uk-EmleyMoor
using '/dev/dvb/adapter0/frontend0' and '/dev/dvb/adapter0/demux0'
main:1884: FATAL: failed to open '/dev/dvb/adapter0/frontend0': 2 No such file or directory

on checking /dev there is no dvb folder, and when run modprobe dvb* it states nothing there

Should I download the old stable 5.10 version for 64bit and see if that works or should I just stick with 6.06

thanks in advance - all help appreciated