Heres the scenario....

I am running Ubuntu 6.06 Dapper Drake PPC on a iMac G3 DVSE 450. I was having no problems playing any media, including dvds up until i had a major problem with Konquerer. I ended up having to restore my KDE desktop back to original settings and now everytime I try and play any type of media in all of the media players (ie. Mplayer, Totem, Kaffeine) the program crashes with a signal 11 error. Here is the output from the Backtrace:

(no debugging symbols found)
Using host libthread_db library "/lib/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 805449168 (LWP 17675)]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[KCrash handler]
#5 0x0e03d684 in strlen () from /lib/libc.so.6
#6 0x0e03d35c in strdup () from /lib/libc.so.6
#7 0x0ff48c80 in _x_get_spu_decoder () from /usr/lib/libxine.so.1
#8 0x0ff49310 in _x_get_spu_decoder () from /usr/lib/libxine.so.1
#9 0x0ff493ec in _x_get_spu_decoder () from /usr/lib/libxine.so.1
#10 0x0ff4962c in _x_scan_plugins () from /usr/lib/libxine.so.1
#11 0x0ff3be20 in xine_init () from /usr/lib/libxine.so.1
#12 0x0daedb08 in KXineWidget::initXine ()
from /usr/lib/kde3/libkaffeinepart.so
#13 0x0db030f4 in KaffeinePart::slotPlay ()
from /usr/lib/kde3/libkaffeinepart.so
#14 0x0db04240 in KaffeinePart::openURL ()
from /usr/lib/kde3/libkaffeinepart.so
#15 0x10025594 in ?? ()
#16 0x10043390 in ?? ()
#17 0x1004dd9c in ?? ()
#18 0x1004f374 in ?? ()
#19 0x100500e4 in ?? ()
#20 0x0f62f6c0 in KUniqueApplication:rocessDelayed ()
from /usr/lib/libkdecore.so.4
#21 0x0f6311e4 in KUniqueApplication::qt_invoke ()
from /usr/lib/libkdecore.so.4
#22 0x0ec7dae8 in QObject::activate_signal () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#23 0x0f135d40 in QSignal::signal () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#24 0x0eca63a0 in QSignal::activate () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#25 0x0ecb098c in QSingleShotTimer::event () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#26 0x0ebea5dc in QApplication::internalNotify () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#27 0x0ebea8cc in QApplication::notify () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#28 0x0f61b1a0 in KApplication::notify () from /usr/lib/libkdecore.so.4
#29 0x0eb5194c in QApplication::sendEvent () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#30 0x0ebd51c0 in QEventLoop::activateTimers () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#31 0x0eb6e8f8 in QEventLoop:rocessEvents () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#32 0x0ec0c988 in QEventLoop::enterLoop () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#33 0x0ec0c7d4 in QEventLoop::exec () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#34 0x0ebe85b4 in QApplication::exec () from /usr/lib/libqt-mt.so.3
#35 0x10021b20 in ?? ()
#36 0x0dfe18ec in __libc_init_first () from /lib/libc.so.6
#37 0x0dfe18ec in __libc_init_first () from /lib/libc.so.6
#38 0x0dfe18ec in __libc_init_first () from /lib/libc.so.6


This was a kaffeine crash trying to play a mpeg. This also happens when trying to play Mp4's, Avi's, and DVD's.

Any suggestions or ideas?