Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 4 of 4
hello i'm on ubuntu edgy 3.10 and i can't see my networks wifi my computer is a portable asus A6 i want connect to a router of my freebox in ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1

    help wifi


    hello
    i'm on ubuntu edgy 3.10
    and i can't see my networks wifi
    my computer is a portable asus A6
    i want connect to a router of my freebox in france

    on windows i can see but on unbuntu is impossible

    i download wifi-radar but it see nothing

    somebody can help me?

    ps:i'm french guy so sory for ma english

  2. #2
    Just Joined! lukmat's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1
    I have the same problem. I read a lot of article but can't still up wifi on my laptop. Does nobody help us??

  3. #3
    Linux User Oxygen's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Hartlepool, England
    Posts
    392
    Could you please post the output to lspci and lsusb please.
    Graham - You'd better Use Linux!

    I'm registerd Linux user #397030. What about you?

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Just Joined!
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1

    Help Installing Ubuntu

    Don't know if I'm doing this correctly or not. New to Linux (Ubuntu) or at least trying to. Also new to this forum. Don't even know if I'm doing this post correctly. If I'm not and am stepping on someone's toes then my apologies and please tell me the correct way. My problem: Downloaded Ubuntu 6.10 and made bootable disk to evaluate. Seem to work OK on my wife's AMD Sempron 2.8 GHZ with an older ATI Video AGP card and 512 memory. However on my computer, where I want to use Ubuntu, it doesn't work. After loading for a little while, it stops and goes to a command line interface. The following is printed on the screen: /bin/sh: can't access tty. job control turned off. (initramfs) _
    My machine is a 3.2 Pentium D using an Intel Motherboard with the 965 chipset. 1 GB memory. Am using onboard video. Really would like to get it working on this Computer. Any help appreciated.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •