Find the answer to your Linux question:
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14
well i gave up and bought cedega for wow, but im unable to get disk 2 to work, ive tried unmounting, but it wont read it in the installation, anyone ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    473

    WoW


    well i gave up and bought cedega for wow, but im unable to get disk 2 to work, ive tried unmounting, but it wont read it in the installation, anyone have an idea what i need to do?

  2. #2
    Linux User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    473
    i have idea, are there any mpq extractors for linux?

  3. #3
    Linux Engineer
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    1,305
    Might be better to try the transgaming unofficial site

    See here http://transgaming.org/forum/viewtopic.php?t=2833
    Lansbury's Lido

    thekiadriver on #linuxforums - fleetingly

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Linux Guru techieMoe's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Texas
    Posts
    9,496

    Re: WoW

    Quote Originally Posted by a12ctic
    well i gave up and bought cedega for wow, but im unable to get disk 2 to work, ive tried unmounting, but it wont read it in the installation, anyone have an idea what i need to do?
    Cedega (IIRC) looks for discs in /dev/cdrom only. If your distribution mounts discs somewhere else (such as /media/cdrom) then it won't find the disc automatically. You might try manually mounting it to /dev/cdrom and seeing if it picks it up.
    Registered Linux user #270181
    TechieMoe's Tech Rants

  6. #5
    Linux User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    473
    it is auto-finding the cd's other people have had the same problem...

  7. #6
    Linux Guru techieMoe's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Texas
    Posts
    9,496
    Quote Originally Posted by a12ctic
    it is auto-finding the cd's other people have had the same problem...
    I'm glad to hear they've fixed that in the newer version. I still have an old copy of 3.0.1.
    Registered Linux user #270181
    TechieMoe's Tech Rants

  8. #7
    Linux User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    473
    ok hers wat im trying, i copied all the files in my hd and then ill have it pick up the data from the hard drive, how exactly would i do this?

  9. #8
    Linux Guru techieMoe's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Texas
    Posts
    9,496
    Quote Originally Posted by a12ctic
    ok hers what im trying, i copied all the files in my hd and then ill have it pick up the data from the hard drive, how exactly would i do this?
    I don't think that's going to work, since WINE (and Cedega) require the programs to have been installed correctly with the appropriate registry entries and such (IIRC) before they'll pick up the files. But who knows. If you just want to see, you can run the main .EXE file from the command-line:
    Code:
    wine SomeProgram.exe
    or
    Code:
    cedega SomeProgram.exe
    Obvsiously replace "someProgram" with the main EXE file.
    Registered Linux user #270181
    TechieMoe's Tech Rants

  10. #9
    Linux User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    473
    and then i wont need the cds?

  11. #10
    Linux User
    Join Date
    May 2005
    Posts
    473
    oh yes i found a mpq extractor compatible with linux, unfortunatly it does not seem to work

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •