Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 5 of 5
I posed this in the SuSE help, but then i relized that it is more a WINE problem then a SuSE problem. When I run Wine in konsole, i get ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Linux Newbie dalinux_n00bie's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    226

    First time run issue


    I posed this in the SuSE help, but then i relized that it is more a WINE problem then a SuSE problem. When I run Wine in konsole, i get this strange error:

    silver@linux-ybaf:~> winecfg
    wine: creating configuration directory '/home/silver/.wine'...
    ln: target `/home/silver/.wine-9aJTgZ/dosdevices/d:' is not a directory
    wine: wineprefixcreate failed while creating '/home/silver/.wine'.
    silver@linux-ybaf:~>


    Any idea what is up?
    "Do or do not...there is no try" -Yoda
    History is a set of lies agreed upon by the winners.
    Linux is user friendly, not idiot friendly.
    Linux User 437442

  2. #2
    Linux Newbie dalinux_n00bie's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    226
    no one can help me then?
    "Do or do not...there is no try" -Yoda
    History is a set of lies agreed upon by the winners.
    Linux is user friendly, not idiot friendly.
    Linux User 437442

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3
    Same Problem here!
    Did you solve it? Or can someone help us?

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #4
    Linux Newbie dalinux_n00bie's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    226
    yeah, I solved the problem, I just ran a *.exe file and the problem stopped. I think i installed StarCraft or someother game and it started to work.
    "Do or do not...there is no try" -Yoda
    History is a set of lies agreed upon by the winners.
    Linux is user friendly, not idiot friendly.
    Linux User 437442

  6. #5
    Just Joined!
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    3
    Hi,
    ok I solved it myself by installing a recent version of wine. The one causing errors seemed to be old crap from yast...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •