Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Hey guys, I got a problem when I tried to play CS 1.6 by wine. In the shell I got this errors: fixme:d3d:IWineD3DDeviceImpl_GetAvailableTextureMe m (0x19ab50) : stub, simulating 64MB for ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2

    CS on Wine


    Hey guys, I got a problem when I tried to play CS 1.6 by wine.
    In the shell I got this errors:

    fixme:d3d:IWineD3DDeviceImpl_GetAvailableTextureMe m (0x19ab50) : stub, simulating 64MB for now, returning 64MB left
    fixme:ddraw:IDirectDrawImpl_SetCooperativeLevel (0x199c08)->((nil),00000008)
    fixme:ddraw:IDirectDrawImpl_SetCooperativeLevel (0x199c08)->((nil),00000013)
    fixme:ddraw:IDirectDrawImpl_SetCooperativeLevel (0x199c08)->((nil),00000008)
    fixme:d3d:IWineD3DStateBlockImpl_Release Releasing primary stateblock
    fixme:xrandr:X11DRV_XRandR_SetCurrentMode Cannot change screen BPP from 32 to 16
    fixme:shdocvw:ViewObject_SetAdvise (0x1e0288)->(1 00000002 0x569fd0)
    fixme:shdocvw:PersistStreamInit_InitNew (0x1e0288)
    fixme:shdocvw:WebBrowser_put_RegisterAsBrowser (0x1e0288)->(ffffffff)
    fixme:shdocvw:WebBrowser_put_RegisterAsDropTarget (0x1e0288)->(ffffffff)
    fixme:wave:widDsCreate DirectSoundCapture not implemented
    fixme:wave:widDsCreate The (slower) DirectSound HEL mode will be used instead.
    fixme:mci:MCI_LoadMciDriver Couldn't load driver for type L"CDAUDIO".
    If you don't have a windows installation accessible from Wine,
    you perhaps forgot to create a [mci] section in system.ini

    It don't load the main menu.
    Is there any solution?

  2. #2
    Just Joined!
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    37
    type winecfg in the terminal and change win version to win98/XP
    go to the graphics tab and change the reasolution to 800x600 in the emulate virtual desktop
    option.

    if the above doesnt solve the problem the try pasting all the MS fonts in the wine/drive_c/windows/fonts directory.
    Then it should work

  3. #3
    Just Joined!
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2
    Thank you man, but it was not the problem. I just needed to mark the OSS sound instead of the ALSA in winecfg =)

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •