Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 2 of 2
i have an arm board... it has to be enabled for wifi.. the configuration is such that it is ready for wifi communication.,.,all the drivers are up,but when it tries ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1
    Just Joined!
    Join Date
    May 2008
    Posts
    14

    wifi enabling!!urgent help


    i have an arm board...
    it has to be enabled for wifi..
    the configuration is such that it is ready for wifi communication.,.,all the drivers are up,but when it tries to send discover signal to the network,it keeps doin that with a message that says no wireless extensions...
    but it keeps sending "discover" signal ...
    and i cant ping to any site..

    if i read dmesg log,i can see that drivers for wlan are up and ethernet too..
    still no success...please help with adequate steps..
    i am a newbie..dun kno anyhing about this..!



    what should i do ....please help....

  2. #2
    Linux Guru
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    4,593
    I'm not familiar with that wireless, so please give me complete information. First, what Linux distro are you using?

    Now, post the output of these commands:
    Code:
    lspci
    Code:
    lsusb
    Code:
    lsmod
    Code:
    dmesg
    Please do not send Private Messages to me with requests for help. I will not reply.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •