Find the answer to your Linux question:
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 44
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #21

    I have got into the System Information and this is what I have found

    Version 0129:
    *RAM 512 MB
    *VGA Adapte Intel Mobile Graphics Controller (rev 4)
    *Hard Disc 2GB

    Processor cache 64 KB
    Product name 700

    Storage /dev/sda1 1.4G 100% used
    /dev/sda2/ 411M 61% used
    /dev/sdb1/ 981M 1% used

    It means nothing to me but it may mean something to someone out there.

  2. #22
    system info is irrelevan really, you need to run the dialup program and configure it( which sounds hard but really isnt)

  3. #23
    I have gone into the repository and get this message:

    Could not download all repository indexes

    http: betavine.net/repo/debian/dist/etch/EeePC/Packages.gz: 404 Not Found

    I have tried three times now and always get the message

  4. $spacer_open
    $spacer_close
  5. #24
    Quote Originally Posted by petehandy View Post
    system info is irrelevan really, you need to run the dialup program and configure it( which sounds hard but really isnt)

    I would not know where to start, I have checked all the links mentioned above but nothing seem to work for me

  6. #25
    The program kPPP should already be installed, you shouldnt have to get it from a repository.
    go to the applications menu and select applications/internet, it should be there somewhere, list all the options you see.

  7. #26
    I know you dont know where to start, I am trying to help you get started.
    I am also new to linux and didnt know where to start.
    I have got my dongle to work with several linux OSs

  8. #27
    Cant find: applications/internet

    On the Internet tab I have web mail, web,mobileconnection, skype, network

  9. #28
    mobileconnection.....run it and see what happens

  10. #29
    tell me what you see, I'll try to help you through setting it up

  11. #30
    I have pluged in the vodafone dongle, there is a green flashing light , then Nothing!!

    I am using my desk top to contact people on this thread as I can read it better

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •