Find the answer to your Linux question:
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 35 of 35
ok. I think the program is working. Now the laptop searches for a connection for a while when I try connecting to my wireless signal, then it asks for an ...
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #31
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    30

    ok. I think the program is working. Now the laptop searches for a connection for a while when I try connecting to my wireless signal, then it asks for an authentication key. My old key should still work but it isn't for some reason.

    I thought I had a a WEP 128-bit connection but my laptop is now asking for WEP 40/128-bit key

  2. #32
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    30
    I have tried the key in both options. My laptop searches for about two minutes and then asks me for the auth. key again.

    It is definitely working. Its just not connecting.

  3. #33
    Linux Guru
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    4,593
    I would just reboot. It should then load the firmware, unless that package didn't provide the correct firmware version. That could be determined by once again running this command.
    Code:
    dmesg | grep firmware
    Please do not send Private Messages to me with requests for help. I will not reply.

  4. #34
    Just Joined!
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    30
    OMG!!! I love you guys! Thank you so much. I just got the connection to work. This is amazing!

  5. #35
    Linux Guru
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    4,593
    You are very welcome. I am glad to have helped you solve your problem.

    Enjoy!!
    Please do not send Private Messages to me with requests for help. I will not reply.

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •