Find the answer to your Linux question:
Results 1 to 3 of 3
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
  1. #1

    Question Linux doesn't load css and images


    Hi,
    I have problem with my Linux + Android and web browsering. It's not loading CSS and images on some pages (youtube, fb, stackoverflow, ...). Some pages not loading at all.
    It's not problem of internet browser, I tried more of them. It's happen only on few routers (my TP-Link too).

    I have same problem like here: support.mozilla.org/cs/questions/982110

    Please help, how to solve it? Thank's

  2. #2
    Linux Guru Rubberman's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    I can be found either 40 miles west of Chicago, in Chicago, or in a galaxy far, far away.
    Posts
    13,225
    This is NOT a Linux problem! And it isn't a browser problem unless your browser is so old that it cannot handle current web standards. Something is either blocking your data, or corrupting it I suspect. You state that some routers don't cause this problem? If so, then look at the configuration of the routers that do have this problem. Bear in mind that a number of consumer-grade routers have been seriously hacked recently. In any case, you need to:

    1. Disable remote management of the device.
    2. Change the admin password (and if possible, account name).
    3. Re-flash the firmware on the device.
    Sometimes, real fast is almost as good as real time.
    Just remember, Semper Gumbi - always be flexible!

  3. #3
    I will try after I will have more time. But strange is that on Windows everything is fine - all pages loading. Problem is only with Linux and Android devices.
    I have feeling, that problem can be on ISP side, we are going to change ISP soon, after I will write results.

  4. $spacer_open
    $spacer_close

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •